MeMO Databank
Robeyns PatrickSamentuinen
90 / 115

Robuust! The Zero Waste Shop


Producten of Diensten: De eerste verpakkingsvrije winkel in België.
Reyndersstraat 2/1
2000 Antwerpen
Mobiel: 0491 08 51 54 Website

fb-logo-sketch50


Beschrijving:

Robuust is de eerste verpakkingsvrije winkel van België! Het idee? Precycleren! Robuust pakt het probleem van afval en vervuiling aan bij de bron en vermijdt door het weglaten van verpakking de noodzaak aan recyclage. Dit bespaart natuurlijke rijkdommen, vermindert de CO2 uitstoot, vermindert voedsel overschotten, verkleint de afvalberg en stimuleert de lokale economie omdat streekproducten steeds voorrang krijgen!

Robuust is meer dan een winkel, Robuust verkoopt een levensvisie. Als eerste winkel in België die dit concept gebruikt wil Robuust klanten vooral kennis meegeven over hoe duurzaam leven herbronnend, tijdbesparend, leuk en goedkoper kan zijn.                      

Je kan bij Robuust seizoensgebonden groenten en fruit van de lokale bioboer kopen maar ook allerlei andere voedingsmiddelen bulk (als onverpakte, losse goederen) aankopen zoals koffie, thee, zuivelproducten, zoetigheden, noten, granen, oliën en verse jus. Hoe het werkt is eenvoudig: u neemt uw eigen hygiënisch gereinigde verpakking mee en hervult deze met alles wat u wenst.


Contactpersoon: Savina Istas
  
twitter1 twitter1 twitter1

© Coopkracht vzw 2022